top of page

Kunden berättar

Här samlar jag de tankar som några av mina kunder och konfidenter har om våra möten. De har alla godkänt att jag delar med mig av dem och i vissa fall har de fått ett annat namn för att få vara anonyma. 

 

Marthas Tanketräd

Martha ville ha en målning i sitt sovrum. Innan kommunicerade vi kring vad hon ville ha på sin vägg, i sitt hem, i sitt rum. I bildspelet här nedanför kan du se hur målningen växte fram och läsa om hennes tankar både före, under och efter målningen blivit klar. 

 

Martha: 

"För mig är du som människors balsam och vederkvickare. Du lugnar och vyssjar först och sedan visar du på det sprittande livet som finns runt överallt. Du intar liksom. Du lyssnar mycket noga och känner efter. Du låter alla tentakler känna efter noga innan du varsamt "sätter igång" själen. Mot ett bra håll om den inte funnit sådant innan. Eftertänksamhet? Du låter folk få visa upp sitt spretiga inre innan du visar hur man kan sätta ihop sig till en helhet. Men man får göra det själv."

Kicki:

"Ellen Jakobsson har fått mig att se livet från rätt perspektiv. Hon är varm och närvarande. En modig vägledare på livets stig som inte väjer för det svåra."

Anna:

"I början var du den som gjorde att jag kände att jag kunde överleva, sedan började du ge mig verktyg för att själv kunna ta mig vidare. Många gånger har jag känt mig övergiven av dig men snabbt förstått att jag måste själv ta tag i problemen inte någon annan. Du har verkligen väckt min själ, mitt inre. Du har väckt min själ på många sätt."

Kommentarer efter samtal

Några av mina konfidenter har delat med sig av hur de upplevt vårt arbete. 

 

bottom of page